Man-tor 07:00-16:00 Fre 07:00-15:00

Industriejendomme

Knudsker•el forstår kundens behov når der skal bygges eller renoveres. Vi har erfaringen og personalet til at projektere, udføre og servicere netop industri installationerne og er derfor brugt af mange af de bornholmske håndværks- og industrivirksomheder. Når vi afleverer et stykke arbejde, forlader vi en kunde der har en fremtidssikret og driftsikker installation.

Automatik

At bygge og servicere automatik har altid krævet erfaring og viden omkring hvordan processystemer og maskiner fungerer. I dag er der så yderligere store forventninger til entreprenørens kendskab til miskandirektivet og de krav det medfører til udførelse og dokumentation. Dette er punkter vi i Knudsker El prioriterer meget højt og derfor vil vores personale altid kunne honorere disse krav.

Alt hvad vi laver af løsninger er 100% kundetilpassede og udvikles i samarbejde med kunden selv. Al dokumentation er elektronisk og udføres iht. gældende normer og standarder.

Vi er diskrete omkring vores kunder og derforoplyses referencer kun ved personlig henvendelse.

Maskininstallationer

At holde et produktionsapparat i gang med minimal gene for operatør og virksomhed er en stor opgave som Knudsker El gerne påtager sig. Hos Knudsker•el har vi dygtige medarbejdere, som har de rette værktøjer, kvalifikationer og kan arbejde på de rette tidspunkter. Vi er vant til at arbejde med kunder, der er afhængig af et konstant produktflow og meget skrappe deadlines.