Traditionelle el-installationer

Vi udfører alle former for lys, kraft, EDB og teleinstallationer. Ingen opgave er for lille eller for stor. Møder vi en ny udfordring tager vi den op eller søger support hos en af vore mange samarbejdspartnere.

Intelligente Hus-installationer

LK IHC Control er el-installationen der giver komfort og sikkerhed i boligen og arbejdspladsen. Den kan programmeres til at styre f.eks. lys og varme efter individuelle behov og har samtidig indbygget alarmfunktioner.

Sikkerhedsdelen er særlig vigtig i IHC Control. Børnene kan sikres eksempelvis ved at strømmen til de farlige køkkenapparater afbrydes efter brug med et enkelt tryk. Men også ved strømsvigt, et defekt oliefyr, eller når en fryser har en defekt, kan du få hurtigt besked. IHC Control giver komfort i hverdagen på flere måder. Det er behageligt, at lyset tænder, blot du bevæger dig ind i et rum. Og det er bekvemt for dig, at du kan styre lyset i et andet rum end det, som du befinder dig i, ligesom det også er rart, at du kan betjene lyset i hele stuen fra lænestolen.

Med IHC Control undgår du at skulle tage stilling til installation af flere forskellige systemer til vidt forskellige behov. IHC Control systemet fungerer ved, at kontrollen over husets elektriske funktioner er samlet i en styringsenhed - IHC Controller. Den er let at programmere, og den modtager alle signaler fra betjeningstryk, fjernbetjeninger, bevægelsesfølere m.v. Derefter udfører den hvilken som helst funktion, du vil have den til, så som aktivering af f.eks. lyskilder, el-apparater eller andre brugsgenstande.

Som tilvalg kan man installere IHC Net, som  er den fleksible netværksløsning til hjemmet og det mindre kontor, der giver mulighed for at anvende samme stik/udtag til så forskellige formål som data, telefon, radio og TV.