Netværksløsninger

Vi installerer AMP-netværk for data og telekommunikation med 15 års udvidet reklamationsret. Vi har udført store dele af netværkskablingen for Bornholms Regionskommune og har stor erfaring i projektering og udførelse af netværksstrukturer. Installationen udføres både med fiber og kobber kabling. Reklamationsretten dækker kablingen og indebærer at hvis man inden for 15 år efter aflevering får problemer med netværket, udbedres det uden beregning. En betingelse for at få denne "livstidsreklamation" er at der er afleveret en godkendt målerapport på alle stik. Vi har de nødvendige værktøjer og kompetencen til at udføre og servicere netværk.

Alle montører der betjener vores værktøjer, er uddannet inden for netværk, og har bestået AMP netdesigner uddannelsen.

Indenfor data området er vi også leveringsdygtige i informationssystemer, projektorer, smartboards, switche, routere og meget mere. Tele og Data er ikke længere to separate områder, men er sammensmeltede på mange punkter. IP telefonien gør telefonudstyret afhængigt af netværkskablingen og meget telefoniudstyr har samme funktioner indbygget som små computere.

Infosystemer

Vi leverer og installerer infosystemer til virksomheder der ønsker at udvide deres informationsniveau både internt og eksternt. Store fladskærme informerer medarbejdere og gæster om alt, lige fra dagens mødeaktiviteter og runde fødselsdage til nyheder streamet direkte fra et nyhedsbureau eller måske dagens ret i kantinen. Ved hvert mødelokale kan der installeres mindre skærme der informerer om dette lokales aktiviteter. Alt er styret fra en simpel brugerflade eller fx Outlook kalenderen.