VE-installatør på Bornholm

Hvorfor vælge en VE-installatør?

Når Knudsker el er VE-installatør så har virksomheden taget en specialuddannelse og uddannet sig indenfor varmepumper, denne uddannelse er godkendt at energistyrelsen. Alle virksomheder der er godkendte VE-installatører, er medlem af vvs- og elinstallatørernes brancheorganisation TEKNIQ Arbejdsgiverne. Det betyder at du som kunde er dækket af TEKNIQs garantiordning, og dermed har du mulighed for at få op til 150.000 kr. i tilfælde af forkert udført arbejde.

Så skal du skifte varmekilde eller energirenovere din bolig eller fritidsbolig, er det vigtigt at kunne stole på din montør og rådgivningen deri. Med Knudsker el VE-installatør sikrer du den helt rette rådgivning og ved udskiftning af varmekilde kan du spare helt op til 70 % på din regning. Når du vælger en VE-Installatør, får du en installatør som er specialiseret i forhold til valg af løsning, tekniske muligheder og lovkrav.

Når du vælger en VE-godkendt installatør til at varetage rådgivning og montering af din energirenovering.
Sikrer du på den måde altid at få den mest optimale løsning og den bedste mulige besparelse.

Derfor bør du altid vælge en godkendt installatør som din rådgiver:

  • Godkendt af Energistyrelsen
  • Godkendt og dækket af TEKNIQs garanti
  • Godkendt til fyldninger til maks. 2,5 kg af KMO (Køle Kat. II godkendelse)
  • Specialuddannet i vedvarende energi
  • Opdateret på teknologi og lovgivning
  • Ekspert i valg af løsning og dimensionering

Se mere om VE-installatør ved at klikke her

EU kategori II - Certifikat

Kølebranchens Miljøordning - Godkendt virksomhed

 

VE-montør

Med VE installatør Kursus har Knudsker el fået de rigtige forudsætninger for at rådgive vores kunder om det bedst egnede valg, når du skal vælge varmepumpe-anlæg.

Med indgående kendskab til lovgivning på området, kompetencerne til at projektere, montere og beregne varmefordelingenanlæggets effekt, er Knudsker el som VE-certificeret installatør, din rette partner når du skal rådgives indenfor grøn omstilling.

Traditionelle el-installationer

Vi udfører alle former for lys, kraft, EDB og teleinstallationer. Ingen opgave er for lille eller for stor. Møder vi en ny udfordring tager vi den op eller søger support hos en af vore mange samarbejdspartnere.

Intelligente Hus-installationer

LK IHC Control er el-installationen der giver komfort og sikkerhed i boligen og arbejdspladsen. Den kan programmeres til at styre f.eks. lys og varme efter individuelle behov og har samtidig indbygget alarmfunktioner.

Sikkerhedsdelen er særlig vigtig i IHC Control. Børnene kan sikres eksempelvis ved at strømmen til de farlige køkkenapparater afbrydes efter brug med et enkelt tryk. Men også ved strømsvigt, et defekt oliefyr, eller når en fryser har en defekt, kan du få hurtigt besked. IHC Control giver komfort i hverdagen på flere måder. Det er behageligt, at lyset tænder, blot du bevæger dig ind i et rum. Og det er bekvemt for dig, at du kan styre lyset i et andet rum end det, som du befinder dig i, ligesom det også er rart, at du kan betjene lyset i hele stuen fra lænestolen.

Med IHC Control undgår du at skulle tage stilling til installation af flere forskellige systemer til vidt forskellige behov. IHC Control systemet fungerer ved, at kontrollen over husets elektriske funktioner er samlet i en styringsenhed - IHC Controller. Den er let at programmere, og den modtager alle signaler fra betjeningstryk, fjernbetjeninger, bevægelsesfølere m.v. Derefter udfører den hvilken som helst funktion, du vil have den til, så som aktivering af f.eks. lyskilder, el-apparater eller andre brugsgenstande.

Som tilvalg kan man installere IHC Net, som  er den fleksible netværksløsning til hjemmet og det mindre kontor, der giver mulighed for at anvende samme stik/udtag til så forskellige formål som data, telefon, radio og TV.